by klasikko in
Premier League

Cristiano Ronaldo kembali ke Manchester United ketika Red Devils seri 1-1 dengan Rayo Vallecano di Old Trafford.

Ronaldo terlepas keseluruhan jelajah pra-musim Man United selepas dilaporkan meminta untuk meninggalkan kelab pada musim panas ini.

Bintang Portugal itu mengadakan pertemuan dengan kelab lain minggu lalu untuk memikirkan bagaimana dia boleh meninggalkan England.

Pemain berusia 37 tahun itu mahu bermain dalam pasukan yang boleh bersaing untuk Liga Juara-Juara musim depan selepas United menamatkan kedudukan ke-6 liga.

Malangnya, masalah untuk superstar itu setakat ini adalah tiada kelab setinggi itu mahu menandatanganinya.

Ronaldo kembali beraksi bermain 45 minit menentang Vallecano.

Ronaldo kemudian meninggalkan Old Trafford lebih awal yang menghangatkan lagi gosipnya keluar dari United.

Menurut Daily Mail, beberapa pemain lain juga meninggalkan stadium lebih awal dan ia bukan sesuatu yang dibimbangkan untuk United.

Di sebalik penampilan ini, ejen Ronaldo iaitu Jorge Mendes, masih giat berusaha mencari kelab baru kepadanya sebelum tamat jendela perpindahan.

Dia akan melakukan ‘segala yang mampu’ untuk membuat perpindahan berlaku, walaupun United berdiri teguh dengan menyatakan bahawa penyerang itu akan kekal, lapor Daily Mail.

Di mana Ronaldo akan bermain musim depan adalah sangat tidak pasti tetapi keadaan boleh berubah, sangat tidak mungkin pemain berusia 37 tahun itu akan berada di Man United pada penghujung jendela perpindahan.

Share Post:

Related Posts