by klasikko in
Premier League

Tony Cascarino berpendapat bahawa penyerang Liverpool, Darwin Nunez “belum bersedia” untuk bermain untuk pasukan Jurgen Klopp pada masa ini.

Nunez menandatangani kontrak dengan Liverpool semasa jendela perpindahan musim panas, dengan Klopp sedang mencari penyelesaian jangka panjang untuk bahagian serangannya.

Sadio Mane, Mohamed Salah, dan Roberto Firmino adalah pemain penting dalam tempoh singkat kejayaan Liverpool di Eropah dan Premier League.

Tetapi akhirnya, Liverpool perlu mencari cara untuk bermain tanpa trio penyerang yang semakin berpecah.

Mane kini telah berpindah dan Firmino memasuki tahun terakhir kontraknya, tetapi pundit bola sepak Cascarino telah menganggap bahawa Nunez bukanlah jawapan untuk Liverpool sekarang.

“Dia belum cukup bersedia untuk berada dalam pasukan Liverpool,” kata Cascarino, bercakap kepada talkSPORT.

Liverpool sedang melalui masa yang amat sukar pada masa ini setelah tewas dua perlawanan terakhir menentang Leeds dan Nottingham Forest, iaitu dua pasukan terbawah EPL.

Nunez bergelut untuk Liverpool, tetapi pemain Uruguay itu masih muda dan pastinya mempunyai masa depan yang cerah.

“Saya tidak mengatakan dia tidak mempunyai masa depan Liverpool, dia ada.

“Saya hanya fikir ada pemain tertentu dalam pasukan Liverpool dan pemain senior yang tidak bermain dengan baik,” tambah Cascarino.

Nunez bukanlah satu-satunya sebab Liverpool bergelut kerana agak hairan untuk melihat prestasi semasa mereka yang semakin huru-hara.

Share Post:

Related Posts