by klasikko in
Premier League

Manchester United telah memutuskan untuk mengalih keluar mural yang memaparkan wajah Cristiano Ronaldo selepas temu bualnya yang penuh jujur dengan Piers Morgan .

Penyerang Red Devils itu telah mengharungi masa yang sukar pada musim ini dan melepaskan kemarahannya kepada Piers Morgan Uncensored.

Dia mengecam semua orang daripada pengurus, Erik ten Hag kepada bekas rakan sepasukan, Wayne Rooney.

Kemungkinan besar komen yang dikeluarkan oleh Ronaldo mengenai bos itu menyebabkan dia telah bermain perlawanan terakhirnya dengan jersi United.

Mungkin ada yang beranggapan ia menyebabkan gambarnya di tepi Old Trafford telah diturunkan, tetapi itu bukan sebab yang sebenar.

Sebuah kren telah menurunkan mural itu pada petang Rabu, hanya beberapa jam sebelum perbualan hangatnya bersama Morgan disiarkan.

Malah, mural dijadualkan untuk diturunkan pada hari Rabu kerana Old Trafford menjadi hos bagi perlawanan akhir Piala Dunia Liga Ragbi bagi lelaki dan wanita pada hari Sabtu.

Sebaliknya, ruang yang terletak di atas kedai pakaian rasmi Man Utd telah mengiklankan perlawanan ragbi di kala Australia dan New Zealand bertemu dalam perlawanan akhir wanita pada jam 1.15 petang.

Bagi acara akhir ragbi lelaki, Australia menentang Samoa pada 4 petang.

Imej mural yang dialih keluar telah menarik banyak perhatian dan persoalan oleh orang ramai.

Temu bual Ronaldo dengan Morgan telah mencetuskan sensasi sejak sedutan video ringkas dikeluarkan di media sosial pada hujung minggu lalu.

Share Post:

Related Posts