by klasikko in
Premier League

Wartawan, Dean Jones tidak percaya Liverpool akan menjual pemain sayap Mohamed Salah dalam masa terdekat kerana mereka akan “menghargainya daripada perpindahan”.

Khabar angin mula meniup mengatakan Liverpool mungkin terbuka untuk menjual Salah, tetapi Jones telah memberitahu GiveMeSport bahawa dia tidak akan melihatnya berlaku.

Gembar-gembur mengenai perpindahan itu lebih mengelirukan dengan hakikatnya bahawa pemain Mesir itu telah menandatangani kontrak baru tiga tahun, dengan bayaran £350 ribu seminggu di Anfield pada bulan Julai.

Khabar angin mengenai potensi penjualan Salah datang dari Football Insider, tetapi Jones tidak dapat membayangkan perpindahan walaupun pemain berusia 30 tahun itu mahu pergi.

“Walaupun seseorang seperti Salah mahu meninggalkan Liverpool, saya fikir dia mungkin akan diletakkan harga tinggi kerana saya tidak nampak siapa yang akan membelinya pada ketika ini.”

Barisan serangan mungkin merupakan perkara terakhir yang perlu diperbaiki oleh Liverpool, memandangkan mereka baru sahaja menandatangani Cody Gakpo daripada PSV.

Mana-mana peminat Liverpool sedar bahagian tengah adalah lebih membimbangkan, jadi ia akan menjadi menarik untuk melihat perubahan yang dibuat kepada skuad The Reds pada musim panas nanti.

Share Post:

Related Posts