by klasikko in
Serie A

Ejen Marko Arnautovic mendakwa penyerang Bologna itu menolak tawaran ke Manchester United dan bukannya mereka yang berundur diri pada musim panas ini.

Man United dikaitkan dengan Arnautovic pada jendela perpindahan lalu ketika mereka mencari penyerang dan tawaran berjumlah £7.6 juta ditolak oleh bekas bintang Stoke City itu, lapor Sky Sports.

Sebab United dikatakan menarik diri daripada sebarang perjanjian yang berpotensi untuk Arnautovic adalah kerana tindak balas yang diterima kelab daripada peminat terhadapnya.

Pemain berusia 33 tahun itu adalah pilihan yang kontroversi kerana dia tidak menjadi pemain utama di kelab dan standard yang diharapkan oleh penyokong setia Old Trafford.

Beberapa minggu kemudian, ejen Arnautovic telah mendakwa bahawa penyerang Bologna itu sendiri yang menolak perpindahan ke Man United pada musim panas ini, bukan sebaliknya.

Ketika ditanya mengenai khabar angin perpindahan mengenai Man United, ejen Arnautovic Tiziano Pasquali memberitahu Gianluca di Marzio : “Ya, Juventus dan Manchester United telah tampil ke hadapan.

“Daripada pihak mereka, kami telah menerima cadangan bertulis dan rundingan diteruskan walaupun selepas beberapa pendapat bertentangan daripada peminat mereka.

“Tetapi akhirnya, Marko yang memilih untuk tidak mengheretnya terlalu lama dan kekal di Bologna. Bagaimana anda boleh berfikir bahawa dia kini berada dalam keadaan yang teruk?”

Ia pendedahan yang menarik dan mengejutkan kerana pada asalnya Arnautovic gembira dengan pelawaan itu, kemungkinan besar dia telah menyarung jersi Man United hari ini.

Share Post:

Related Posts