by klasikko in
Piala Dunia

Bekas bintang Manchester United, Cristiano Ronaldo dilaporkan masih belum menerima tawaran perpindahan daripada kelab Arab Saudi, Al Nassr.

Dia masih berminat untuk bermain dalam saingan Liga Juara-Juara.

Tawaran telah dikemukakan oleh kelab kaya dari negara timur tengah itu, tetapi Fabrizio Romano mendedahkan bahawa dia masih belum pasti apa yang akan dilakukan oleh Ronaldo.

The Sun juga turut mencadangkan ia belum selesai, sebaliknya mereka menyatakan bahawa Ronaldo kekal berminat untuk bermain di peringkat tertinggi di Eropah untuk sedikit masa lagi.

Penyerang veteran Portugal itu adalah salah seorang pemain bola sepak terhebat sepanjang zaman.

Sudah pasti dia masih boleh memberi impak kepada kelab terkemuka Eropah, walaupun keadaannya berakhir dengan buruk di Man Utd.

Tawaran mewah dari Al Nassr pastinya menggoda, tetapi pemain berusia 37 tahun itu pastinya sangat kaya sehingga ia tidak akan memberi perubahan pada kehidupannya.

Bola sepak adalah kerjaya yang agak singkat, jadi Ronaldo pasti mahu terus bermain di peringkat tertinggi dan bersaing untuk gelaran utama selama yang mungkin.

Bagaimanapun, dia akan berusia 38 tahun tidak lama lagi dan isu kontroversinya di Old Trafford mungkin mempengaruhi masa depannya.

Share Post:

Related Posts