by klasikko in
UEFA Champions League

Jurgen Klopp adalah seorang yang sangat dihormati oleh rakan-rakannya, jurulatih dari Jerman itu menghormati seorang lagi jurulatih bertaraf dunia dan membelikannya vape sebagai hadiah.

Semasa temu bual bersama televisyen Itali baru-baru ini, pengurus Real Madrid, Carlo Ancelotti telah mendedahkan bahawa dia mempunyai hubungan baik dengan bos Liverpool itu.

Mereka saling menghantar teks mesej semasa wabak itu melanda seluruh negara ketika jurulatih asal Itali tersebut berada di Everton.

Bos Madrid itu kemudiannya berkata bahawa Klopp membelikannya vape sebagai hadiah sebelum melabelnya sebagai “orang yang sangat disayangi”.

Kedua-duanya akan bertemu semula awal pagi Rabu dalam saingan Liga Juara-Juara, yang merupakan ulangan perlawanan akhir tahun lalu.

Ancelotti memuji Klopp dalam temu bual dengan Sky Sports Italia: “Kami mempunyai hubungan yang baik, kami menghabiskan setahun setengah bersama di Liverpool semasa wabak itu.

“Kami menghantar mesej dan dia memberi saya hadiah, itu benar. Dia seorang yang sangat disayangi.”

Ditanya tentang hadiah itu, pengurus Los Blancos itu menjawab: “Sebatang e-rokok.”

Ini adalah perkara yang luar biasa untuk menghadiahkan seorang lelaki berusia enam puluhan, tetapi nampaknya jurulatih Itali itu menghargainya.

Share Post:

Related Posts